O společnosti Christina

06.04.2013 10:26

společnosti

christina

Milí přátelé!

Jsem velmi vděčná za Váš zájem o společnost CHRISTINA a její výrobky.

Naše společnost již od roku 1982 vyvíjí, připravuje a vyrábí produkty určené pro profesionální kosmetičky a jejich náročné klienty. Široká škála výrobků profesionální léčebné kosmetiky se pyšní více než 200 položkami. Počínaje přípravky pro domácí péči a konče dermatologickými peelingy, které působí hluboko do pleti a lze je použít jen pod dohledem zkušené kosmetičky v salonu. Zcela jistě se Vám také zalíbí čisticí gely, mléka, tonika a pleťové vody, které efektivně očistí pokožku bez jakéhokoliv vedlejšího účinku. Něco kolem 30 druhů pleťových masek Vám pomůže dosáhnout naprosto unikátních výsledků při řešení řady estetických problémů, jako jsou například hluboké čištění, hydratace, zesvětlení, výživa a omlazení pokožky. Budete -li používat některé ze zesvětlujících sérií, nejenže efektivně zesvětlíte a odstraníte pigmentové skvrny, ale zároveň tím předejdete vzniku skvrn nových. Námi nabízené krémy zajistí Vašim zákazníkům naprosto úžasný pocit zdraví a svěžesti. Gely a séra s velkým obsahem vitamínů, kyseliny hyaluronové, extraktů řas a rostlin omladí Vaši pleť a promění ji na zázračně čistou, světlou a zářící. Nejdůležitějším bodem v celé naší kosmetické produkci jsou však naturální i chemické peelingy. Budete -li používat tyto přípravky, můžete se zcela jistě spolehnout, že dosáhnete u svých klientů velmi překvapujících a patrných výsledků při léčbě akné, postakné, zesvětlení hyperpigmentace, omlazení pokožky a předcházení jejímu stárnutí. Jménem svým a jménem své společnosti Vám garantuji, že proces výroby všech našich přípravků v sobě kombinuje velmi moderní technologickou základnu, nejnovější vědecké studie za použití pouze ekologicky čistých a nezávadných surovin. Každá aktivní ingredience je do receptury začleněna přísně vědecky podloženými dávkami a veškeré preparáty procházejí důkladnou kontrolou a mnohými testy v Izraeli, Německu, Francii, Americe, Brazílii, na Ukrajině, v Lotyšsku, Rusku, Kazachstánu, Litvě, Bělorusku a mnoha jiných zemích. To vše zaručuje nejvyšší možnou kvalitu a efektivitu naší produkce.

S nadějí na dlouhodobou spolupráci Vás zdraví
Christina Miriam Zechavi

ospolecnosti_christina V průběhu desetiletí se společnost Christina stala jednou z předních firem v průmyslu krásy. Novátorské studie, vysoká profesionalita, neposkvrněná pověst, to vše jí zajistilo důvěru kosmetologů mnoha zemí.

Christina Miriam Zechavi je zakladatelkou a vedoucí společnosti CHRISTINA. S obrovskou chutí předává své bohaté 40leté zkušenosti mladým odborníkům. Vždy překypuje tvůrčími myšlenkami a neustále hledá nové technologie pro tvorbu té nejdokonalejší produkce pro péči o pleť a pokožku.

Přípravky Christina jsou výsledkem spolupráce zkušených kosmetologů s předními světovými vědci. Výrobky produkuje vlastní závod s vědecko-výzkumnou laboratoří a nejmodernějším technologickým vybavením.

Při výrobě se používají vysoce kvalitní suroviny od nejlepších producentů. Kombinace produkce high-tech technologií a přírodních komponentů, aktuální metodiky založené na předpokladech poptávky trhu, přísná kontrola, pečlivé testování ingrediencí i hotové produkce jí zajišťují vysokou účinnost a bezpečnost.

Kosmetika Christina je určena výlučně pro odborníky, konečný spotřebitel ji získává pouze od svého kosmetologa. Veškeré námi nabízené programy předpokládají kombinaci procedur v salonu společně s pečlivou domácí péčí. To zajišťuje zjevný a viditelný výsledek. Již po první proceduře je vidět zřetelné a výrazné zlepšení stavu pokožky, systematické používání přípravků pak poskytuje dlouhodobý a stabilní efekt.

Pro kosmetology celého světa se špičkové kosmetické výrobky od Christiny společně s jejími školícími semináři a metodickými doporučeními staly zárukou úspěchu v estetické péči o pokožku.

Přípravky se prodávají v mnoha tisících salonů krásy Evropy, Ameriky, bývalého Sovětského svazu, Pobaltí, Afriky, Blízkého východu, Pacifiku a napomáhají při provozování úspěšné kosmetologické praxe.

Christina drží své slovo: Vaši klienti budou vypadat bezvadně a budou se cítit lépe než kdykoli předtím.

Christina – prostě to funguje!